ELECTROCONTACT Botosani
ELECTROCONTACT Botosani
prima pagina »

Politica de confidenţialitate

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Politica pastrarii confidentialitatii

Notiunea de "date personale" se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. ELECTROCONTACT SA nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si legile romanesti in vigoare.

Spam

ELECTROCONTACT SA este total impotriva "spam"-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. ELECTROCONTACT SA va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

Conditii de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site cu conditia sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta în orice informatie pe care o preluati de pe site. Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a ELECTROCONTACT SA.

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fara o alta notificare speciala.

ELECTROCONTACT SA poate revizui oricand conditiile si termenii de utilizare a site-ului, fara notificare prealabila.

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre pagina "Home". Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al ELECTROCONTACT SA. Includerea in site-uri cu frame-uri, in care acest site este o pagina din cadrul frame-ului, este strict interzisa.