ELECTROCONTACT Botosani
ELECTROCONTACT Botosani
prima pagina » despre ELECTROCONTACT » ELECTROCONTACT INTENATIONAL

ELECTROCONTACT INTERNATIONAL

S.C. ELECTROCONTACT INTERNATIONAL S.A. a fost infiintata in anul 2001 si este o firma cu capital integral privat.

Daca la infiintare, firma avea un numar de 16 angajati, iar activitatile constau in activitatea de bobinaj motoare electrice si prestari servicii de tipul reparatiilor si intretinerii la toate tipurile de masini-unelte si utilaje specifice, in prezent firma are 39 de angajati diversificandu-si activitatile.

Acum, firma produce echipamente destinate distributiei energiei electrice (tablouri de distributie si comanda, blocuri de masura si protectie monofazate si trifazate, tablouri pentru convertizoare de sudura, cutii cu butoane, firide de distributie, cutii de jonctiune etc.) confectii metalice diverse (dulapuri, cutii, profile etc.) si contacte electrice pentru aparate electrice de comanda. In acest scop, au fost achizitionate utilaje performante, de ultima generatie, care sa permita realizarea unor produse de calitate si la un pret competitiv.

Un domeniu bine precizat il reprezinta cel al echipamentelor electrice in regim de unicat, executate in conformitate cu schemele electrice puse la dispozitie de clienti sau realizate pentru a rezolva prin solutii optime problemele acestora.

Satisfacerea la un nivel calitativ cat mai inalt a necesitatilor clientilor a fost, este si va fi principalul obiectiv al firmei.

tel: + 40. 747 683. 762
tel: 0231 513710
www.electrocontact.ro