ELECTROCONTACT Botosani
ELECTROCONTACT Botosani
prima pagina » despre ELECTROCONTACT »

Introducere

30 de ani de continua activitate si experienta recomanda Grupul Industrial “ELECTROCONTACT” Botosani ca pe un important furnizor de solutii in domeniul aparatelor pentru distributie si comanda electrica, destinate atat utilizarii industriale cat si celei casnice.

Prin continuitate, procesul de asimilare, productie si comercializare a fost si este concentrat in vederea  indeplinirii Misiunii Grupului Industrial ELECTROCONTACT , aceea de a imbunatati in permanenta calitatea produselor pentru a satisface la un nivel cat mai inalt necesitatile clientilor.

Aceasta atitudine sustine in mod constructiv Viziunea de afaceri a Grupului Industrial ELECTROCONTACT, care se focalizeaza pe ideea de CALITATE la standard european la PRETURI romanesti.

O activitate definitorie in cadrul domeniului de activitate principal al firmei il constituie proiectarea, producerea si comercializarea de aparate pentru distributie si comanda electrica de joasa si medie tensiune.

Grupul este in prezent o societate cu capital integral privat, fiind cotata la Bursa de Valori Bucuresti incepind cu anul 1998.

Grupul Industrial ELECTROCONTACT se prezinta azi cu o oferta competitiva si diversificata pentru sectoare dinamice si importante ale economiei: echipamente si accesorii pentru industria chimica si petrochimica, aparataj electric pentru industria siderurgica, navala, constructii civile, constructii de masini-unelte, echipamente pentru masurarea si distributia energiei electrice.

Gama de produse cuprinde: aparataj antiexploziv, sesizoare inductive si optoelectronice, comutatoare cu came, limitatoare, separatoare, microintrerupatoare, prize si fise industriale, transformatoare, blocuri de masura monofazate si trifazate, etc.

De asemenea, firma poate executa diferite produse din aliaje de aluminiu si zinc realizate prin turnare sau din material plastic prin presare sau injecţie, matrite si dispozitive diverse, precum si diferite parti componente din metal sau plastic in conformitate cu solicitarile sau dupa modelul sau materialul clientului.

Experienta in domeniu a fost confirmata prin certificarea sistemului de management al calitatii  de catre organismul de certificate TUV Management Service GmbH Suddeutschland din Germania  in conformitate cu cerintele ISO 9001, prin autorizarile Electrica S.A. pentru producerea si comercializarea echipamentelor electrice, prin autorizatia AFER pentru produsele cu specific feroviar, prin certificat emis de SECEEx-INSEMEX Petrosani pentru produsele destinate domeniului minier si petrochimic (unde firma este leader pe piata romaneasca).